Optymalizacja kosztów pracy i wzrost efektywności dzięki lepszemu żywieniu pracowników.
Od 20 lat wspieram firmy w wyborze rozwiązań optymalizujących procesy biznesowe. Przez ostatnie 6 lat specjalizuję się w optymalizacji procesów żywienia pracowniczego dla sektora produkcyjnego i logistycznego. Pomagam Decydentom (Produkcja, Logistyka, Finanse i HR) w przekształcaniu żywienia w strategiczny element zarządzania produktywnością i wizerunkiem pracodawcy w walce o talenty.
Moja rola to głęboka diagnoza. Opierając się na doświadczeniu w outsourcingu żywienia pracowników i kompetencjach dyplomowanego coacha, nie sprzedaję gotowych rozwiązań. Moje kompetencje diagnostyczne pozwalają mi projektować systemy (kantyna, catering, dofinansowania), które minimalizują przestoje i wzmacniają Employee Experience.
Zmieniam domysły w dane.
Wspieram firmy w weryfikacji trafności obecnych benefitów pracowniczych, by organizacja mogła świadomie ocenić, czy te rozwiązania realnie wspierają biznes i satysfakcję załogi.
W każdej organizacji istnieje proces żywienia pracowników. Czasami jest zarządzany, a czasami działa samoistnie poza kontrolą pracodawcy, generując ukryte koszty i niezadowolenie. Skontaktuj się, by przeprowadzić bezpłatną diagnozę, która da Ci informację, czy i jak można go usprawnić.